Loading...

 

Find ind til kærligheden - et online forløb

med Chalotte Inannah Fruergaard

 

Har du en oplevelse af, at noget bremser for kærligheden i dit liv?

Føler du nogle gange, at du ikke er god nok eller værd at elske?

Måske du har mistet gnisten – både i dig selv og i forhold til en partner - og troen på at den kan tændes igen?

Alle disse tanker er begrænsede overbevisninger, der ligger i dit sind, og bremser for dit naturlige flow af kærlighed. Det er ikke hvem, du er og det er ikke hvad kærlighed er. 

Vil du være fri af dette?

Er du godt træt af at være begrænset af de samme mønstre?

Vil du ind til kernen i dette og slippe alt det fri, som der står i vejen
for at leve dit liv fra hjertet -  åbent og i kærlighed?

 

De fleste mennesker går rundt og føler sig ensomme. Det behøver vi ikke, for vi er dybt forbundne. Der er bare noget, der skygger for oplevelsen af indre kærlighed og forbundenhed til os selv og livet.

Jeg har lavet det her forløb, der viser dig den direkte vej ind i kærligheden og inviterer dig til en indre forvandling.

Gennem 7 moduler bliver du guidet og får al den viden, jeg har samlet gennem mine 25 års arbejde med personlig og spirituel udvikling.   

På dette forløb gennemgår du præcis de trin, du har brug for at:

  • Forstå hvordan og hvor meget kontrol og frygt kan blokere for kærligheden og hvordan du ændrer det.
  • Forstå hvordan din opvækst har grundlagt dit billede af kærligheden (dit blueprint) og hvordan du forvandler evt. mangel og savn til indre fred.
  • Lære det vigtige værktøj at give slip for at kunne få mere plads til kærligheden i dit liv.
  • Møde din essens, din kerne af kærlighed og bruge den fra hjertet, som dit kompas fremad.

Du (gen) finder lysten til at give af dig selv og modet til at være dig selv med eller uden en kæreste. Du (gen)finder styrken til at gå efter det bedste i livet.

 

 

Klik på billedet og hør hvad andre har fået ud af at arbejde med denne proces.

   

 

Kursets opbygning:

Modul 1 Alkymistens Rejse 

Alkymisten kan forvandle metal til guld - du skal lære hvordan du forvandler smerte til kærlighed.Varighed: 21:01 min.

Modul 2 Hormonernes Spil

Her skal du høre hvorfor hormonerne har så stor betydning, og hvorfor forelskelsen gør dig blind – for det gør den. Varighed: 23:10 min.

Modul 3 Kærlighedens Sprog

På dette modul lærer du om de 5 forskellige kærlighedssprog vi har som mennesker. Det gør det hele meget nemmere, hvis vi talte det samme sprog - det gør vi bare ikke! Du lærer her at forstå dit eget og dine nærmestes kærlighedssprog. Varighed: 18:25 min.

Modul 4 Min Programmering 

Her går du i dybden med det der stopper dig og bremser dit kærligheds flow. Du har været programmeret af begrænsende overbevisninger, måske siden du var barn. Nu er det tid til at gøre noget ved det.  Varighed: 28:52 min.

Modul 5 Min Essens

Hvem er jeg i virkeligheden bag den, jeg tror at jeg er? På dette modul kommer du helt ind i din indre kerne – en stærk og kærlig essens, bag dine mentale programmeringer. Du lærer at vejen at kende som en ny naturlig del af dig. Varighed: 26:16 min.

Modul 6 Ny bevidsthed

På dette modul vil du opdage at du er så meget større end du, tror du er. Du vil lære om sammenhængen imellem din kærlige energi og den universelle energi. Du vil lære om de nyeste videnskabelige opdagelser om vejen fra hovedet til hjertet. Varighed: 23:13 min.

Modul 7 Frigørelsen

Dette sidste modul er en samlet guided proces, hvor jeg tager dig igennem de 8 lag ind til frigørelsen af dine programmeringer. Jeg guider dig til en direkte oplevelse af kærlighed.Det er en "Essense Release Journey" -  en levende proces (Det betyder, at du gennemgår den direkte med mig. Den bør derfor tages sammenhængende). Varighed: 55:11 min.

Derudover får du en Hjertemeditation - varighed:13:34 min. - som du kan downloade og høre dagligt, eller når

Jeg er Chalotte Inannah og jeg er passioneret omkring kærlighed.

Som spirituel mentor, forfatter ("Det handler om kærlighed", Lemuel Books), yoga - og meditationslærer er jeg altid forankret i kærligheden, både den spirituelle indgang i form af åndelig samhørighed men også den psykologiske tilgang i form af mønstre, følelser og adfærd. Jeg er overbevist om at du primært er et kærligt væsen og jo mere du kan udtrykke dit liv igennem den kærlighed og igennem dit hjerte jo lykkeligere bliver du i dit liv og jeg mere succes får du.

Mit eget livsforløb, både med min barndoms erindringer, mit lykkelige ægteskab, mit parforholds grundkonflikt og mødet med at miste min livspartner, danner grundlag for min søgen indad. I 2006 fik jeg en åbenbaring omkring kærlighedens grund tilstand i mennesket og siden har jeg undervist i dette.

Med dette forløb tager jeg dig i hånden og guider dig helt ind til din egen kerne af kærlighed, samtidig med at du oplever visdom og klarhed omkring dit levede kærlighedsliv.

God fornøjelse,
k
ærligst Chalotte Inannah 

 

 

 

 "Jeg har fået indsigt i at kærligheden altid at tilstede i hjertet og når mønstrene giver slip, ser vi dem over alt. At sandheden sætter mig fri. Det skal opleves den frisættende oplevelse i at give slip".

 

"Kurset har givet mig taknemmelighed, glæde, ro og samhørighed. Jeg har fået en tro på at, vi alle kan gå vejen. Kurset er helt igennem en god balance og jeg har stor tilfredshed med det hele".

"Kurset gav mig en teknik til at slippe mønstre og fastlåst adfærd, til at kunne styre og mærke kærlighed. Det var en fantastisk rejse, der fik mig fra føle mig ensom til at nyde nuet og mit eget selskab". 

 

 

Det praktiske:

7 moduler - 7 processer + en hjerte meditation. 7 nøgler  til et bedre parforhold et stærkere kærlighedsliv og vejen hjem til kærligheden i dig selv.

Pris kr. 1.200,- (inkl. moms).

Alt foregår i dit eget tempo og fra din egen stue. Efter dit køb kommer du direkte til forløbet og så ligger alle moduler og meditationen klar til dig. Du kan se dem igen og igen, som det passer dig.

(Kurset er tilgængeligt 60 dage efter køb).